×


  Televizija -- Data și ora publicării: 10.09.2023 01:20:53

  UNA-TV / Nova emisija “Podne” na UNA televiziji  BANJALUKA (MEDIA EXPRES) / 7. septembar 2023. / Od ponedjeljka, 11. septembra, svakog radnog dana u 12h. Voditelji Dejana Rosuljaš i Mersad Sirajić: “Dinamično, lepršavo,informativno i zabavno uz puno pozitivne energije”

  Gledaoce Una televizije, ove jeseni očekuje raznovrstan i izuzetno bogat programski sadržaj, a u tom duhu od ponedeljka, 11. septembra startuje nova emisija “Podne”, koja će svakog radnog dana tačno u to vreme pružati ne samo najvažnije i akutelne informacije iz svih društvenih oblasti, već i bogatu razonodu.

  Voditelji “Podneva” su dobro poznato TV lice Dejana Rosuljaš i mladi kolega Mersad Sijarić, koji ne kriju veliko uzbuđenje pred sami početak emisije:

  „Rekla bih da mi je emisija „Podne“, moja zona komfora, dobro poznat teren i lijepo se s vremena na vreme podsetiti nekih formata u kojima smo uživali. Kod mene treme nema nikada, nakon 20 godina, televizija i ja smo se srodili tako da osećaj kada stanem ispred kamere jednak je onom kada sam sa najboljom prijateljicom. U emisiji „Podne“ svakog radnog dana, prolazićemo kroz sve segmente života i teme koje nas okružuju, imaćemo zanimljive goste i naše reportere koji će se javljati iz svih krajeva države, tako da verujem da će našim gledaocima biti zanimljivo“, kaže popularna voditeljka i dodaje:

  „Podne je dinamična, lepršava, informativna ali i neopterećujuća emisija“.

  “Podne” na UNI pokrivaće sve društveno aktuelne teme, one koje utiču na svakodnevni život građana i od šireg su značaja za zajednicu – povećanje penzija, drušveno-politčki događaji, kulturne i zabavne manifestacije, priče o talentovanim ljudima, zanimljive ankete, kulinarski i medicinski savjeti uz mnogobrojne goste u studiju.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)