×


  Komunikacije -- Data și ora publicării: 10.09.2023 01:00:41

  TELESTE / Telesteov softver S-ARRIVE 1.0 dostupan  Turku, FINSKA – 5. septembar 2023.Teleste je sa oduševljenjem najavio izdavanje S-ARRIVE® 1.0, dugo očekivanog softvera za pružanje neprekidnih informacija o putnicima. S-ARRIVE 1.0 je sada dostupan, zajedno sa sveobuhvatnom dokumentacijom, za operatere javnog prevoza čiji je cilj da svojim putnicima efikasno i lako pruže informacije o putnicima u realnom vremenu.

  Teleste S-ARRIVE je softversko rešenje zasnovano na proizvodima dizajnirano za jednostavnu i pouzdanu isporuku informacija o putnicima na bordu. Pomoću softvera možete osigurati da su prave informacije lako dostupne i lako dostupne putnicima kada im zatrebaju. Bilo da se radi o vizuelnom formatu ili javnom obraćanju, interkomunikaciji ili infotainment-u, tok informacija je uvek u realnom vremenu i neprekidan.

  S-ARRIVE 1.0 zadovoljava rastuću potražnju za boljim uslugama javnog prevoza. Pomoću softvera možete da poboljšate iskustvo putovanja putnika putem informacija o putnicima u realnom vremenu i da ih obaveštavate tokom njihovog putovanja. Pored toga, softver se neprimetno integriše sa drugim sistemima na vozilu, omogućavajući operaterima javnog prevoza da stvore efikasniji transportni ekosistem.

  Softver S-ARRIVE pokazuje stvarne rezultate iz bliske saradnje sa dugogodišnjim klijentima Tokom razvoja softvera, Teleste timovi su intenzivno radili na istraživanju, dizajnu i testiranju kako bi osigurali da softver ostane robustan za budućnost i da se može efikasno prilagoditi zahtevima postavljenim za savremena rešenja na ploči.

  Iz kompanije Teleste najavljuju da nastavljaju sa aktivnim angažovanjem na unapređenju softvera uvođenjem novih funkcija, proširenjem obima funkcionalnog testiranja i obezbeđivanjem sveobuhvatne dokumentacije. Unapređenje softvera se nastavljakako bi uspešno zadovoljili sve veće potrebe budućih putnika.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)