×


  Televizija -- Data și ora publicării: 29.08.2023 00:00:59

  SERIJA-KALKANSKI-KRUGOVI / Druga sezona serije “Kalkanski krugovi” na RTS-u  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 27. avgust 2023. / Od 2. septembra, svake subote i nedelje, u 21 čas na Prvom programu RTS-a, gledaoce očekuje deset novih, uzbudljivih epizoda serije Kalkanski krugovi.

  Ova priča, spoj misterije i trilera, kreacija je jednog od naših vodećih scenarista Đorđa Milosavljevića i istražuje tajne neobičnog mesta u srcu Srbije. Godinu dana je prošlo od tragičnih događaja, ali ni Miona ni Dejan ne mogu sasvim da se otrgnu od Zabrana i duhova koji se vezuju za to mesto. Dok Miona pokušava da se usredsredi na fakultet u Beogradu, daleko od Dola, opsedaju je čudni snovi i misteriozni simboli nepoznatog značenja.

  Dejan, koji je odlučio da ostane u selu, počinje da se ponaša zabrinjavajuće. Mioni je jasno da suočavanje sa Zabranom nije gotovo. Druga sezona serije Kalkanski krugovi okuplja dobro poznate likove, ali i neke nove junake, meštane srpskog sela koji žive pod teretom neobjašnjivih i neobičnih pojava koje izaziva mistični, sablasni Zabran.

  Sile ovog tajanstvenog mesta postaju sve snažnije – Zabran traži svoju čuvarku, a vremena je sve manje.
  Uloge: Vojin Ćetković, Žarko Laušević, Ivana Zečević, Paulina Manov, Nebojša Dugalić, Anja Pavićević, Marija Vicković, Lazar Nikolić, Zlatija Ivanović, Nataša Ninković, Milutin Mima Karadžić, Branka Pujić, Ljiljana Stjepanović, Dejan Cicmilović, Vahidin Prelić, Nina Nešković, Bojana Stojković, Filip Hajduković, Filip Stankovski, Aleksandar Petković i drugi.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)