×


  Televizija -- Data și ora publicării: 26.08.2023 14:33:36

  KUHINJA-MOGA-KRAJA-RTS / Kuhinja moga kraja, nova sezona od 03. septembra na RTS 1  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 26. avgust 2023. / Svake nedelje od 3. septembra na Prvom programu RTS, u novoj sezoni popularnog serijala "Kuhinja moga kraja'' gledaćemo sedam uspešnih dama i domaćica iz različitih krajeva Srbije, koje će pokazati svoje kulinarsko umeće ali i običaje i tradiciju svoga kraja.

  Družeći se iz nedelje u nedelju, uživajući u raznim specijalitetima i lepotama Srbije učesnice serijala će se i međusobno ocenjivati i u poslednjoj emisiji, jedna od njih će zahvaljujući ocenama svojih drugarica, poneti laskavu titulu pobednice i dobiti ček na 200.000 dinara.

  Učesnice serijala su: Tomislava Radić iz Tekije kod Kladova, Slađana Mustecić iz Zlota kod Bora, Zorica Lazić iz Jošanice kod Soko banje, Maria Drianovska iz Bačkog Petrovca, Dragica Šomanović iz Kostola kod Kladova, Suzana Milijić iz Lužana kod Aleksinca i Brankica Nedeljković iz sela Glušci kod Bogatića.

  Prva domaćica Tomislava Tomka Radić ugostiće svoje drugarice u Tekiji nadomak Kladova. Šarmantna domaćica pokazala se vrlo veštom u kuhinji a na meniju Radića su, očekivano, mahom riblji specijaliteti. Tomka obožava cveće, pravi i ukrašava saksije a slobodno vreme najradije provodi sa svojim unucima. Kao prva u novom serijalu, Tomka se potrudila da svoje nove prijateljice ugosti baš kako dolikuje.

  Nova sezona serijala Kuhinja moga kraja, svake nedelje na RTS 1, oko 15č.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)