×


  Televizija -- Data și ora publicării: 26.08.2023 14:22:48

  SERIJA_IGRA-SUDBINE / Nova sezona "Igre sudbine" od 28. avgusta  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 26. avgust 2023. / Verni gledaoci popularne domaće serije "Igra sudbina" uskoro će moći da uživaju u novim epizodama koja počinje sa emitovanjem od 28. avgusta i to u dobro poznatom terminu - svakog dana u 20 časova.

  Posle kratke letnje pauze, gledaoci će uskoro imati prilike da prate ljubavne priče i nove zaplete svojih omiljenih likova, a najnovija najava mnoge je ostavila u šoku.

  Nova sezona počinje vešću da je Una Medić, poznatija kao Zvrk, doživela saobraćajnu nesrećnu na putu do Slovenije, kada se uputila da poseti bolesnu majku. Njene najbolje drugarice brinu i pokušavaju da saznaju da li je preminula.

  Poznati biznismen i vlasnik Kan Holdinga umire i ta informacija je posebno rastužila direktorku Senku, koja u tom trenutku ostaje i bez dvojice glavnih radnika - Alekse i Luke, koji završavaju iza rešetaka.

  S druge strane, nova ljubavna priča rađa se između Maksima i Žakline, koji svoj novi odnos započinju poljupcem u biznis klubu.

  Posle dužeg vremena svađanja i netrpeljivosti, Senka konačno nalazi zajednički jezik sa Milom.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)