×


  Televizija -- Data și ora publicării: 22.08.2023 01:50:49

  FILM-3211 / Premijera filma "3211" prča Stefana Đurića Raste  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 19. avgust 2023. / Premijera filma "3211", prvog domaćeg muzičkog filma na ovim prostorima, održaće se u utorak 19. septembra, u mts Dvorani i bioskopu Cineplexx Galerija Beograd.

  Nikada do sada domaća bioskopska publika nije imala priliku da na velikom platnu gleda film koji je mešavina žanrova, muzičkog, biografskog i trilera, a fanovi Stefana Đurića Raste će po prvi put moći da u bioskopu dožive jedan muzički album!

  U režiji Danila Bećkovića i Andrijane Stojković, ova forma filma predstavlja pravo osveženje u našoj kinomatografiji. Scenario je napisao Dimitrije Vojnov, producent filma je Balkaton d.o.o. a distributer Taramount film.

  Rastini fanovi širom Srbije konačno će imati priliku da čuju njegovu priču o odrastanju, životu, kreativnom stvaralaštvu i o tome šta za njega predstavljaju muzika i sloboda.

  Film “3211” je istinita priča o uspešnom muzičaru Stefanu Đuriću koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor gde od njegovog ranijeg života ostaju samo njegove pesme.
  "3211" je priča o pravdi, otuđenosti, prepoznavanju životnih prioriteta, o životnoj snazi koja prevazilazi sve prepreke i žudnji za slobodom koja je iznad svega, ali najpre se izdvaja po tome što Rasta kroz ovu situaciju proživljava suočavanje sa vlastitim radom, svojim pesmama i načinom na koje one obogaćuju život njihovih slušalaca. Film "3211" prikazuje jedno transformativno iskustvo koje je dinamično, traumatično i zaključuje se iskupljenjem i jednom izoštrenom slikom sveta.

  Specifičnost filma “3211” je u tome što će u njemu premijerno biti predstavljene pesme sa istoimenog albuma koji je Rasta napisao upravo u zatvorskoj jedinici pod brojem 3211.

  Do kraja distribucije filma album "3211" neće biti plasiran na digitalne platforme, što znači da će Rastini fanovi imati priliku da čuju pesme isključivo u bioskopima širom Srbije i Evrope.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)