×


  Televizija -- Data și ora publicării: 22.08.2023 01:37:49

  SERIJA-SAN-SNOVA-RTL / Nova RTL-ova dramska serija “San snova”  ZAGREB (MEDIA EXPRES) / 17. avgust 2023. / Gledaoce RTL-a od ponedjeljka, 28. avgusta u 20.15 sati očekuje prava televizijska poslastica prepuna humora, drame i zavrzlama, u priči o ljubavi, porodici, strasti, nekretninama, ali i o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu – fudbalu. Nova domaća serija 'San snova', osim na RTL-u, biće dostupna i na novoj streaming platformi Voyo.

  U središtu radnje nove RTL-ove serije 'San snova' naći će se mladić Alen Stošić (Marko Braić) koji je zvezda fudbalskog kluba Croatia. I kad se učini da baš ništa ne može pokvariti njegovu sreću i ostvarenje snova, transfer života u cenjeni španski klub, od koga se nadaju okoristiti gotovo svi oko njega, dogodi se bizarna nesreća za vreme procesije u njegovu rodnom Kamenu, zbog koje naprasno mora prekinuti karijeru. Da stvar bude gora, u isto vreme doživi krah veze s influencerkom i manekenkom Kristinom (Arija Rizvić). No Alenova tragedija pogađa i članove njegove obitelji, posebice oca Mirka (Emir Hadžihafizbegović), koji sada mora da pronađe novi način da dostigne toliko željeni uspeh.

  Nova RTL-ova serija okupila je glumačku ekipu sastavljenu od nekih od najvećih glumačkih legendi s ovih prostora iza kojih su mnogo televizijskih uloga, ali i od mladih, perspektivnih hrvatskih glumaca kojima je ovo prvi veći televizijski angažman, no gledatelje će, nesumnjivo, baš svi oduševiti svojim talentom i izvedbama.

  U glavnoj muškoj ulozi nogometaša Alena Stošića, kog sustigne teška sudbina, naći će se mladi Marko Braić, dok je glavna ženska uloga ambiciozne advokatice Maje Romić pripala Tei Šimić. U ulozi glavne negativke Kristine i Alenove bivše devojke gledaoci će zabavljati svestrana Arija Rizvić. Nakon niza godina na hrvatske ekrane vraća se popularni Frano Lasić, ali i najnagrađivaniji glumac s ovih prostora Emir Hadžihafizbegović koji, zanimljivo, upravo na ovoj seriji sarađuju prvi put u svojoj karijeri! Tu su još i uvek rado viđen televizijski tandem Žarko Radić i Nada Gačešić Livaković, Zlatan Zuhrić Zuhra, Slaven Knezović, Mila Elegović, Filip Juričić, Nadia Cvitanović, Andrijana Vicković, Ivana Krizmanić, Marko Petrić, Josip Brakus te Buga Marija Šimić.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)