×


  Televizija -- Data și ora publicării: 15.03.2023 11:46:46

  RTL-HRVATSKA / Ida Hamer je novo lice emisije Top.HR  ZAGREB (MEDIA EXPRES) / 13. mart 2023. / Reporterka informativnog programa RTL-a Ida Hamer od subote, 11. marta preuzima kormilo muzičke emisije Top.HR.

  „Radujem se novom izazovu. I televizijsko vođenje i uređivanje emisije biće za mene jedno novo iskustvo, ali volim profesionalne izazove. Verujem da ću putem da naučim puno toga novoga i nadam se da ću ispuniti sva očekivanja. Ovo je moj prvi televizijski voditeljski angažman zbog čega se celom projektu veselim tim više i zanima me kako ću se snaći u tim cipelama“, izjavila je Ida koja će svake subote ugostiti autore i izvođače hrvatske muzičke scene i gledaoce informsati o listi najslušanijih domaćih singlova, novim koncertima, videospotovima i premijerama novih pesama.

  „Svakako da je ovdje reč o drugačijem formatu, iako i u informativnom programu neretko radim teme koje se bave kulturom i aktuelnim muzičkim događanjima. Verujem da će mi dosadašnje iskustvo u RTL-u Danas pomoći da se bolje snađem u ovoj ulozi“, dodaje Ida koja je od najmlađih dana povezana s muzikom.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)