×


  Televizija -- Data și ora publicării: 24.02.2023 12:24:54

  SERIJA-TAJKUN / Premijera druge sezone "Tajkuna" na 51. FEST-u  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 21. februar 2023. / Publika 51. FEST-a biće u prilici da premijerno pogleda prvu epizodu druge sezone serije "Tajkun" sa Draganom Bjelogrlićem u naslovnoj ulozi.

  Iako se prva sezona završila tako što je glavni junak, Vladan Simonović (Dragan Bjelogrlić) pao na pod, ispostaviće se da je preživeo infarkt i da se nakon kraćeg oporavka, vraća u veliku biznis igru. U novoj sezoni priča biva zakomplikovana ličnim i poslovnim odnosima koje Simonović ima s dvojicom novih tajkuna, u tumačenju Dejana Aćimovića i Marka Grabeža.

  Dragan Bjelogrlić izjavio je da će se druga sezona dosta razlikovati od prve, biće raznovrsnija i uzbudljivija, i pratiće više linija priče i karaktera. Dok je u prvoj sezoni fokus bio na odnosu Simonovića sa sinom, sada će biti dominantan njegov odnos sa ćerkom, koju igra Teodora Dragićević, preno.si Telegraf-

  U drugoj sezoni "Tajkuna" igraju i Jelena Ðokić, Branislav Trifunović, Ana Stefanović Bilić, Mirko Vlahović, Miloš Cvetković, Filip Radovanović, Milica Trifunović i drugi.

  Deset novih nastavaka po scenariju Ðorđa Milosavljevića režirali su Ivan Stefanović i Jelena Gavrilović.

  Premijera prve epizode na FEST-u biće 27. februara u 19 sati u Sali 6 mts Dvorane.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)