×


  Televizija -- Data și ora publicării: 20.02.2023 13:27:38

  TV-NOVA-SURVIVOR / Survivor uskoro na TV Nova  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 18. februar 2023. / Nakon uspešne prošle sezone koja je obarala rekorde gledanosti, zabavno-takmičarski šou Survivor uskoro se vraća na male ekrane.

  Ljubitelji adrenalina, napetosti, zabave i takmičenja prepunog sportskih elemenata ovog proleća će na televiziji Nova uživati u novoj sezoni.

  Jedan od najuspešnijih svetskih televizijskih formata u novoj sezoni će na izolovanoj lokaciji, u Dominikanskoj Republici, okupiti avanturiste, ljubitelje zahtevnih izazova, rekreativce i vrhunske sportiste koji su na brojnim testiranjima kojima su bili podvrgnuti pokazali natprosečnu brzinu, spretnost, kondiciju, ali i snagu uma koja je neizostavan faktor za uspeh u takmičenju. Dok se s nestrpljenjem čeka ko će ove sezone ući u jednu od najzahtevnijih emisija, ostaje sigurno da su novi kandidati spremni da lestvicu podignu još više, navodi se na sajtu SBB-a.

  Survivor je televizijski format čija popularnost kontinuirano raste širom sveta, o čemu svedoče brojne osvojene nagrade, poput prestižnog Emmyja. Od svoje prve godine emitovanja 1997. do danas, Survivor, koji je u vlasništvu medijske kompanije Banijay, broji preko 50 verzija u različitim zemljama, što ga čini jednim od najvećih televizijskih fenomena u poslednjih 25 godina.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)