×


  Televizija -- Data și ora publicării: 27.11.2022 18:40:09

  BIG-BROTHER-KOSOVO / Poćinje prvi Big Brother VIP na Kosovu  PRIŠTINA (MEDIA EXPRES) / 23. novembar 2022. / Potvrđeno je da će Big Brother VIP biti emitovan i na Kosovu, a za ovaj uspešni format vlada veliko interesovanje.

  Iako je prvobitno najavljeno da će početi u septembru, organizatori su javili da će iz tehničkih razloga biti potrebno malo vremena da sve bude spremno. Izgleda da se čekanju bliži kraj. „Panorama plus” saznaje da će format početi 5. decembra.

  Sada se čini da je sve spremno za doček slavnih stanara koji bi trebalo da prirede spektakl u više od 100 dana. Za sada se zna da će program voditi Alaudin Hamiti i Jonida Vokshi.

  U međuvremenu, Olti Curri i Tuna biće u foteljama komentatora. Pre izvesnog vremena je potvrđeno i da je razlog odlaganja ovog rijalitija bila kuća čiji radovi još nisu bili završeni.

  Moderatorka Jonida Vokshi rekla je da je kuća „Velikog brata Vip Kosova“ pri kraju, ostaje samo da se odredi datum početka emitovanja. Organizatori su se već opredelili za datum početka, a to će biti tačno prvi ponedeljak decembra. Ostaje da se vidi da li će ovaj format biti jednom ili dva puta nedeljno.

  „Veliki brat VIP Kosovo“ počinje 5. decembra, a moderiraće ga Alaudin Hamiti i Džonida Vokši. Elita Rudi će moderirati program u kojem će se razgovarati o najvažnijim događajima tokom nedelje. Stanar koji poslednji izađe iz kuće dobiće ček od 200.000 evra.

  Učestvovaće 14 takmičara, a kuća je izgrađena od temelja i za sada je poznato 70% ekipe koja će početi.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)