×


  Televizija -- Data și ora publicării: 20.11.2022 21:09:36

  SBB-NOVI-GIGA-GRADOVI / SBB završio digitalizaciju Knjaževca, Majdanpeka, Ivanjice i Arilja  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 17. novembar 2022. / Kompanija SBB nastavlja sa digitalizacijom svoje kablovske pristupne mreže, a sada su Knjaževac, Majdanpek, Ivanjica i Arilje novi SBB GIGA gradovi u Srbiji, sa potpuno digitalizovanom SBB mrežom.

  Ovaj potez nastavlja unapređenje mreže za KDS i širokopojasni pristup Internetu, jer digitalizacija kablovske mreže pre svega donosi kvalitetnije i stabilnije Internet i TV usluge! SBB je za svoju jubilarnu 20. godinu poslovanja odredio digitalizaciju cele mreže u okviru projekta „GIGA Srbija”, koji će korisnicima u svih 35 gradova gde SBB pruža usluge na koaksijalnoj mreži omogućiti brzine do 1000 Mbps u download smeru kao i unapređen kvalitet TV i Internet servisa.

  Podsećamo, digitalizacija uključuje potpuno gašenje analognog signala na kablovskoj mreži, i promenu ponude u skladu sa cenovnikom za digitalizovana područja.

  Na potpuno digitalnoj kablovskoj mreži, korisnicima je u ponudi GIGA dodatak koji brzinu na EON Premium paketu povećava do 1000 Mbps u download smeru, kao i mogućnost da besplatno gledaju sve kanale iz paketa na do 3 televizora, bez obaveze plaćanja mesečne rente ili priključne takse za D3 mini STB.

  Korisnicima u GIGA gradovima se automatski, potpuno besplatno i bez potpisivanja nove ugovorne obaveze, povećavaju brzine Interneta u okviru EON paketa:

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)