×


  Televizija -- Data și ora publicării: 19.11.2022 19:21:55

  SKYSHOWTIME / Nova streaming platforma u Crnoj Gori  PODGORICA (MEDIA EXPRES) / 16. novembar 2022. / Nova streaming platforma u Evropi SkyShowtime predstavila je u Amsterdamu plan širenja svojih usluga na kontinentu, i najavila da će od sredine decembra biti dostupna i u Crnoj Gori.

  Izvršni direktor SkyShowtimea Monty Sarhan otkrio je da će usluga biti lansirana 14. decembra, od kada će njihova ponuda ekskluzivne zabave biti dostupna u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Kosovu, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji. Za februar naredne godine poslovanje šire i na Albaniju, Češku, Mađarsku, Severnu Makedoniju, Poljsku, Rumunjsku i Slovačku.

  Kako je naveo, SkyShowtime će objediniti “najbolju zabavu iz najvećih svetskih studija i ponuditi hiljade sati kvalitetne zabave za cielu porodicu, sa velikim izborom svetskih serija i filmova.

  “Novi i ekskluzivni program koji će na SkyShowtime-u premijerno biti prikazan narednih meseci, čine premijere filmskih hitova, nove serije, dečji i poroični sadržaji kao i odabrani naslovi iz biblioteke koje su kreirali Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, Showtime, Sky Studios i Peacock. SkyShowtime će takođe nuditi lokalne programe, dokumentarce i specijalne emisije”, rečeno je na predstavljanju.

  SkyShowtime je prvi puta lansiran u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj 20. septembra ove godine, pre nego što se 25. oktobra proširio na Holandiju i Portugal. Nakon lansiranja u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Kosovu, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji u decembru, SkyShowtime će nastaviti sa širenjem u Španiji, Andori i Srednjoj i Istočnoj Evropi do kraja prvog tromesečja 2023. Godine.
  Detalji o programu i cenama za centralnu i istočnu Evropu biće objavljeni pre lansiranja SkyShowtime-a. Trenutna cena ovog servisa u Holandiji je 6,99 a u Portugalu 4,99 eura.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)