×


  Televizija -- Data și ora publicării: 15.11.2022 22:27:19

  SERIJA-TAJKUN / Završeno snimanje druge sezone serije “Tajkun”  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 10. novembar 2022. / Snimljena je poslednja klapa druge sezone serije "Tajkun". Nove epizode na male ekrane Superstara i RTS stižu tokom 2023. godine, najavljeno je iz "Fajerflaj produkcije".

  U prvoj sezoni je dočaran turbulentan život moćnog tajkuna, koga igra Dragan Bjelogrlić, i njegove neusklađene porodice u trenutku kad i država i moćni neprijatelji prete da unište njegovo poslovno carstvo.

  U novoj sezoni priča se komplikuje preplitanjem ličnih i poslovnih odnosa koje Simonović ima s dvojicom novih tajkuna.

  - Druga sezona se dosta razlikuje od prve jer prati više linija priče. Vladan Simonović više nije dominantan. Prija mi ova uloga i najbolje se osećam samo kao glumac. Fokus je na Mili, a možda se u trećoj vratimo na sina. Kreativni tim postavlja priču - rekao je ranije Bjelogrlić medijima.

  Hrvatski glumac Dejan Aćimović tumači tajkuna Kostu Balabana, vlasnika kompanije "Balaban", a Marka Grabeža gledaćemo u ulozi Dušana Tadina, koji stoji na čelu kompanije "Stratos". U nastavku su tu i Miloš Petrović Trojpec, Ana Stefanović Bilić, Branislav Trifunović, Nada Šargin, Mirko Vlahović, Jelena Đokić, Miloš Cvetković, Filip Radovanović i Milica Trifunović.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)