×


  Televizija -- Data și ora publicării: 05.11.2022 02:10:27

  FILM-DŽEM-OD-KAVIJARA / Održana premijera komedije "Džem od kavijara"  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 30. oktobar 2022. / Film Džem od kavijara“ , Apollon produkcije, scenariste Božidara Kneževića, u režiji Ivice Vidanovića imala je svoju beogradsku premijeru 29. oktobra. u MTS dvorani.

  “DŽem od kavijara” je maestralna komedija o muško-ženskim odnosima, sa nekada toplim, a nekada urnebesnim pristupom. Priča počinje slučajnim susretom Ace i Saške, dvoje mladih koji se na prvi pogled zaljubljuju. NJihovoj ljubavi na put može samo stati Gvozden – šarmantni, zavodljivi laskavac i prevarant. Čovek koji dobro skriva svoj pravi identitet i koristi svoje zavodničke sposobnosti ne bi li nešto ugrabio više za sebe...možda neki dinar, možda neku afekciju ili intiman odnos.

  Gvozdenova ljubavnica LJilja i žena Ruža – dva sveta, dva senzibiliteta, ali žene sa istim ciljem, pokazuju neverovatnu žensku solidarnost ne bi li raskrinkale Gvozdena, koji ih verovatno vara sa trećom...ili možda četvrtom, i saznale da li njihova deca, Aca i Saška, imaju budućnost kao par, ili su ipak rod. Tu su naravno i Miki, LJiljin večiti udvarač, čuvar ambasade, ginekolog i Acin drug slikar Peki koji hteli – ne hteli dele njihovu svakodnevnicu, i neverovatno se dobro uklapaju u komično-apsurdnu atmosferu glavnih aktera i time prave celinu ove iznvanredne glumačke postave. Potpuno nepredvidivi Gvozden, uspeće još jednom finalno da iznenadi sve aktere, i time ovoj uzbudljivoj komediji doneti neočekivani rasplet.

  Prvi lokalni servis za gledanje filmova i serija “Apollon” je posle godinu dana od nastanka, u saradnji sa “Telekom Srbija” pokrenuo incijativu za snimanje 52 dugometražna filma u sopstvenoj produkciji. “DŽem od kavijara” je prvi film iz ove produkcije koji se pojavio na bioskopskom repertoaru, a čeka nas još 51.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)