×


  Televizija -- Data și ora publicării: 01.11.2022 12:04:36

  SERIJA-FRUST / Počelo snimanje serije „Frust“  SARAJEVO (MEDIA EXPRES) / 30. oktobar 2022. / Poslednjih dana oktobra u Sarajevu je počelo snimanje TV serije "Frust", koju kao reditelj potpisuje jedini dobitnik Oskara za režiju iz našeg regiona - Danis Tanović.

  Publiku očekuje crna komedija sa primesama trilera, u kojoj je glavni lik Vedran, neuspešni mladi pisac koji je u stalnoj borbi da dobije bilo kakvu pažnju ili uvažavanje.

  Kada slučajno ubije kriminalca koji teroriše njegovo naselje, iako ne otkriva svoj pravi identitet, biva proglašen za pravednog osvetnika i preko noći postaje lokalni superstar. Svestan da je dovoljan samo jedan čovek da pokrene revoluciju - donosi odluku koja mu mijenja život.

  Ovakvu nadasve originalnu priču donosi glumačka postava: Deni Mešić, Dunja Stojanović, Ermin Sijamija, Anđela Jovanović, Alban Ukaj, Aleksandar Dimitrijević, Milena Radulović i mnogi drugi.

  Serija "Frust", koja će imati šest epizoda, prvi je regionalni projekat sa međunarodnom autorskom ekipom produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije. Kreatori serijala su Srđan Vuletić iz Bosne i Hercegovine i Gabor Krigler iz Mađarske, a scenaristi su Srđan Vuletić, Gabor Krigler i Eszter Angyalosy.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)