×

  Televizija -- Data și ora publicării: 26.11.2021 00:04:22

  RTL / Na RTL-u kreće novi zabavni show "Direktor svemira"  ZAGREB (MEDIA EXPRES) / 24. novembar 2021. / Zabavni show ”Direktor svemira”, originalnog naziva ”Taskmaster”, kreće sa prikazivanjem 24. novembra od 21h na RTL-u, a emitovaće se sredom i četvrtkom. Vode ga Ivan Šarić i Luka Peruši Ovaj nagrađivani show, koji u Velikoj Britaniji ide već 12. sezona, nastao je sasvim slučajno! Osmislio ga je ”pomoćnik” direktora svemira, britanski komičar Alex Horne.

  Osim sada i u Hrvatskoj, prikazuje se i u Belgiji, Švedskoj, Španjolskoj, Danskoj, Norveškoj, Finskoj, SAD-u i Novom Zelandu.

  Neobični zadaci koje direktor svemira prenosi svom pomoćniku, a koji onda to delegira poznatim gostima, ponekad su zaista neverovatni. Tako su u Britanskoj verziji gosti morali da sakriju patlidžane u jednoj sobi kako god znaju i umeju, a za to su imali 15 minuta. Poenta je da su morali da budu što kreativniji, što nikome nije teško palo pa su se neki dosetili i pojeli delove patlidžana dok su ga neki išli i rezali na kockice i sakrivali pod tepih! Izvršenje zadataka je ono što ovaj show čini zabavnim jer su gostima širom otvorena vrata njihove mašte i domišljatosti.

  A da su kreativni dokazali su i jednom od marketinških kampanja gdje su gostima dali prazne jumbo plakate i rekli im da imaju 30 minuta da osmisle plakate koji će opisivati novu sezonu showa. Svi jumbo plakati završili su na ulicama gradova Velike Britanije zasmejavajući njihove stanovnike.

  U hrvatskoj na direktorsko mesto sešće poznati komičar Ivan Šarić, a njegov pomoćnik biće glumac Luka Petrušić. Naslikaj konja dok jašeš na konju, doznaj informacije od Mađara, nemoj trepnuti, prenesi šator kroz tunel, napravi svoj timer za kuvana jaja, otpjevaj serenadu – samo su neki neobični, zabavni i otkačeni zadatci koji očekuju goste.

  ”Direktor svemira ne radi ništa. To je jedno tipično hrvatsko preduzeće, odnosno hijerarhija u kojoj zapravo postaneš direktor, a ne radiš ništa jer svi drugi rade i tu su da zabavljaju vas, a pogotovo mene. Celi se show svodi na to da je njima neugodno da bi nama bilo ugodno”, objašnjava Ivan koji će svojim gostima dodjeljivati bodove, zavisno od toga koliko mu se svidi kako je svako od njih odradio zadani zadatak. ”U svakom slučaju, tokom tih sat vremena zaboravćete na probleme u svom životu, a gledaćete probleme drugih ljudi i smejati im se”, završava Ivan.

  Kojim će petero hrvatskih poznatih lica Šarić i Petrušić zadavati potpuno sulude i otkačene zadatke gledaoci će saznati na RTL-u.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>