×

  Televizija -- Data și ora publicării: 25.11.2021 16:51:23

  TELEMACH-CRNA-GORA / Telemach sponzor Rukometnog saveza Crne Gore  PODGORICA (MEDIA EXPRES) / 24. novembar 2021. Od novembra pa sve do januara 2023. Rukometni savez Crne Gore na svojim dresovima nosiće znak prvog i jednog od vodećih kablovskih operatora u Crnoj Gori, kompanije Telemach.

  Kompanija Telemach i Rukometni savez Crne Gore danas su potpisali sponzorski ugovor i započeli saradnju koja će, sigurni su, biti dugoročna i perspektivna.

  Ugovor su potpisali Petar Kapisoda, predsednik Rukometnog saveza Crne Gore i Milija Zeković, izvršni direktor kompanije Telemach.

  Prvi čovek crnogorske „kuće rukometa“ Petar Kapisoda uručio je Zekoviću dres reprezentacije Crne Gore i poručio da je zadovoljan zbog činjenice da je, jedan od vodećih kablovskih operatora u našoj državi, prepoznao rad Saveza i rezultate reprezentativnih selekcija i odabrao ga kao partnera sa kojim može da ostvari sveobuhvatnu marketinšku promociju.

  Izvršni direktor kompanije Telemach, Milija Zeković kazao je da je čast biti sponzor saveza koji samo niže uspehe.

  „Telemachu je upravo mjesto u društvu najboljih. Ova saradnja biće prilika da udruženim snagama učinimo prilike u rukometu još boljim, jer je ovo sport koji je, zajedno sa svojim sjajnim predstavnicima, doneo nemerljivu sreću i ponos građanima cele Crne Gore. Nema sumnje da smo izabrali najbolji tim u koji vredi ulagati, jer tako ulažemo i u budućnost naše zemlje. Posebno nas raduje što savez svoju budućnost upravo gradi na mladim snagama koje će tek da pokažu šta sve znaju. Siguran sam da je ovo tek početak uspešne saradnje i prava uvertira u nove pobede koje nam sprema Rukometni savez“, kazao je Zeković..

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>