×

  Televizija -- Data și ora publicării: 18.11.2021 22:56:24

  SERIJA-BESA / Počinje druga sezona serije „Besa“  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 18. novembar 2021. / Od 27. novembra, subotom i nedeljom od 21 sat na kanalu Superstar počinje druga sezona serije „Besa“ Pod sloganom „Porodica je sve“, druga sezona serije „Besa“ u produkciji Adrenalina i Telekoma Srbija, donosi gledaocima u 10 nastavaka nove zaplete i dramatične preokrete sa kojima će se glavni likovi susresti u borbi za očuvanje svojih porodica.

  Pored glumaca iz prve sezone, nova sezona nagrađene serije „Besa“ dobija i pojačanje gde će se u novim ulogama naći popularan reper i glumac Relja Popović, glumica Katarina Čas koje je stekla međunarodnu slavu sa filmom „Wolf of Wall Street“ i glumac Florist Bajgora koji je ostvario zapaženu ulogu u seriji „Gangs of London“.

  - Telekom Srbija se za tri godine, koliko se bavi produkcijom serija i filmova, pozicionirao kao jedan od proizvođača najkvalitetnijeg zabavnog sadržaja u regionu. Emitovanjem prve sezone serije „Besa“, lansiran je kanal Superstar koji se za kratko vreme rangirao u deset najgledanijih kanala u Srbiji. Mi ćemo se truditi da i u budućnosti proizvodimo atraktivan sadržaj na radost naših gledalaca, kako u zemlji tako i van naših granica, gde su naše serije takođe priznate i prihvaćene - rekao je Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija.

  Nove epizode gledaoci mogu da gledaju od 27. novembra, subotom i nedeljom od 21 sat na Superstar kanalu.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>