×

  Televizija -- Data și ora publicării: 03.06.2021 00:23:29

  SERIJA-RADIO-MILEVA / Snimaju se nastavci serije "Radio Mileva"  Beograd (MEDIA EXPRES) / 1. jun 2021. / Snimaju se nove epizode serije "Radio Mileva". Prvi deo pratio je svaki treći gledalac u Srbiji, a glumci obećavaju da će nastavak biti jednako zanimljiv.

  - Nastavljamo tamo gde smo stali sa prvom sezonom, s tim što ćemo te odnose koji su jako dobro funkcionisali probati dodatno produbiti, sve ono što su likovi bili ići će još ekstremnije i probaćemo njihov taj odnos povući ka blagoj melodrami. Neka mala pikanterija, pojaviće se Milevin brat Srećko koji dolazi, i nije ga bilo neko vreme i oni imaju vrlo kompleksan odnos - otkriva reditelj Elmir Jukić.

  Hodnici zgrade, kafana i frizerski salon ostaju mesta na kojima će biti neprijatnih susreta, ali i jedinstvenih prilika.

  - Mislim da i u prvom delu nije falilo ni sukoba, ni čudnih odnosa, ni likova. Rade će definitivno ostati, jer ne može da bude niko drugi, i njegovi problemi i ljubavni jadi će se nastaviti unedogled - izjavio je glumac Bojan Dimitrijević.

  Nove epizode emitovaće se na jesen u programu RTS-a.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>