×

  Televizija -- Data și ora publicării: 20.05.2021 20:26:45

  N1-DIREKTOR / Igor Božić novi news direktor televizije N1  Beograd (MEDIA EXPRES) / 19. maj 2021. / Na poziciju news direktora televizije N1 u Srbiji imenovan je Igor Božić, koji je od osnivanja bio na poziciji izvršnog producenta ove medijske kuće.

  - Uvereni smo da će N1 sa novim rukovodstvom i timom vrhunskih novinara koje već ima, postati još uticajnija medijska kuća. Stabilna osnova koju smo izgradili proteklih godina tokom kojih je N1 prepoznat u javnosti kao pozdan izvor informisanja građana omogućavaju nam da nastavimo da se razvijamo, ojačavamo svoj tim i realizujemo nove, velike projekte – poručuju iz uprave Adria News.

  Igor Božić je istakao da ove promene neće uticati na uređivačku politiku N1.

  - Ostajemo dosledni profesionalnim standardima i nastavljamo da radimo u javnom interesu kao i do sada. Iza našeg programa stoji ceo tim profesionalaca koji već sedam godina pravi kredibilan informativan program, što je i javnost prepoznala. Svi zaposleni u N1 su svesni te odgovornosti i obaveze prema javnosti – naveo je Božić.

  - Dosadašnjem direktoru Jugoslavu Ćosiću, koji je vodio televiziju N1 od osnivanja, želimo puno uspeha na budućim projektima i zahvalni smo na svemu što je učinio u razvoju N1 – saopštilo je rukovodstvo Adria News.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>