×

  Televizija -- Data și ora publicării: 20.05.2021 20:23:01

  FILM-NEČISTA-KRV / Premijera filma "Nečista krv – greh predaka" zakazana za 26. avgust  Beograd (MEDIA EXPRES) / 17. maj 2021. / Premijera igranog filma "Nečista krv – greh predaka" baziranog na delima Bore Stankovića, a u režiji Milutina Petrovića, zakazana je za 26. avgust.

  Projekat je snimljen na osnovu izgubljenog scenarija Voje Nanovića koga je adaptirala Milena Marković. Glavnog lika Hadži Trifuna igra Dragan Bjelogrlić, Tašanu Anđela Jovanović, Conu, Trifunovu sestru Katarina Radivojević, a Kolju Feđa Štukan.

  Kako piše beogradski dnevni list Blic, u intervjuu sa rediteljem Milutinom Petrovićem, posle filma sledi serija čija radnja se proteže na četrdeset godina.

  – Koštana je u poslednjoj epizodi. Mitke je Sofkin brat od strica, ali nema više spojlovanja, to gledate za Novu godinu na Javnom servisu. Premijera serije planirana je za Novu godinu, deset epizoda od po sat vremena. Prvih pet sam režirao ja, drugih pet Goran Stanković. "Nečista krv" pored uobičajenog pitanja da li je bolja knjiga ili film, omogućava kontemplaciju da li je bolji film ili serija – rekao je Petrović.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>