×

  Televizija -- Data și ora publicării: 01.05.2021 00:41:20

  SBB-DEČJI-KANAL / Novi dečji TV kanal u programskoj ponudi SBB-a  Beograd (MEDIA EXPRES) / 28. april 2021. / Kompanija SBB predstavila je IDJKids, novi dečji TV kanal. Pilići, Slonići, Vesela Farma, Lola i Mila i mnogi drugi omiljeni junaci sa YouTuba, od sada su dostupni svim SBB korisnicima na novom dečjem kanalu i u Video klubu.

  U okviru SBB programske ponude počeo je sa emitovanjem IDJKids, novi TV kanal kompanije United Media koji 24 sata dnevno prikazuje omiljene sadržaje na srpskom jeziku za mališane uzrasta od 2 do 5 godina, pesmice Ranka Damjanovića, uspavanke, crtane filmove i junake koje vole i deca i roditelji. Pored TV kanala, u SBB Video klubu dostupan je i katalog IDJKids Play.

  Kako se navodi u saopštenju kompanije, IDJKids je lider u proizvodnji dečijih sadržaja, sa više od 800.000 pratilaca i 800 miliona pregleda na Youtube kanalu. IDJKids sada predstavlja koncept svog Youtube kanala na drugačiji način, nudeći sadržaj koji je već dokazao svoju popularnost među najmlađima.

  - Nastavljamo da pratimo svetske trendove i nudimo najbolji sadržaj svim našim korisnicima. IDJKIds je prilagođen deci novog doba, uz sadržaj koji vole i roditelji – poručuju iz SBB-a.

  Bezbedno korišćenje televizije za decu SBB kompanija omogućila je u okviru EON Kids profila, dok pomoću EON Connect aplikacije SBB korisnici mogu zaštititi decu na kućnom internetu.

  Novi kanal i katalog dostupni su od Start paketa za SBB korisnike i Total TV korisnike preko EON mobilne aplikacije, za korisnike van SBB mreže od EON Light TV paketa, kao i u EON Porodičnom i EON Sport + Porodičnom paketu.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)