×
Latest issue Media Expres 1st Cover
Papir kao mobilni kompatibilan

  Televizija -- Data și ora publicării: 24.02.2021 01:09:49

  ŠOU-SNAĐI-SE / Humorističko-zabavni šou "Snađi se" na RTS-u od 23. februara  Beograd (MEDIA EXPRES) / 21. februar 2021. / Posle SAD, Italije, Izraela, Slovenije, Španije i mnogih drugih zemalja, humorističko-zabavni licencni šou "Snađi se" dobija i svoju srpsku verziju.

  Zamislite da dođete sa dragom osobom u neki restoran koji je TV ekipa pre toga opremila kamerama koje se ne vide. Kelner vas zamoli da pođete sa njim do šanka ili do šefa sale da vam "nešto kaže". Na drugom kraju restorana, a da to vaš prijatelj ne zna, čeka vas ekipa emisije. Pita vas – da li ste zainteresovani da učestvujete u igri koja vam može doneti 100.000 dinara. Ukoliko je vaš odgovor pozitivan, dobićete "bubicu" u uvo i set pravila.

  Preko bubice, voditelj i njegov gost šaputaće vam zadatke koje morate da obavljate pred osobom koju ste doveli u restoran, a da ona pri tom ne zna zašto se ponašate toliko čudno da svi gosti restorana zure baš u vas i vaš sto.

  Kako piše portal Media Daily, postoji nekoliko načina da se igra završi – da obavite sve zadatke ili bar deo njih do sigurne sume, da osoba sa kojom sedite otkrije da vas snimaju ili da odustanete od igre rečenicom ”ne mogu da se snađem”. Svaki od zadataka donosi takmičaru ili takmičarki određenu sumu novca, a gledaocima zabavu.

  U serijalu se pojavljuju i mnoge poznate ličnosti u ulozi takmičara, gosta voditelja ili "žrtava" (Ana Bekuta, grupa Hurricane, Tijana Dapčević, Sale Tropiko, Inspektor Blaža, Iva Ilinčić, Ljubinka Klarić, Marija Kilibarda, Milan Kalinić, Neša Bridžis, Nenad Knežević Knez, Maja Volk i mnogi drugi).

  Šou "Snađi se" emitovaće se na Prvom programu RTS-a od 23. februara u 22 sata.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)