×
Latest issue Media Expres 1st Cover
Papir kao mobilni kompatibilan

  Televizija -- Data și ora publicării: 18.02.2021 00:48:41

  SERIJA-KOLEGINICE / Serija "Koleginice" uskoro na televiziji K1  Beograd (MEDIA EXPRES) / 17. februar 2021. / Serija "Koleginice", koju autori najavljuju kao prvi ženski sitkom u Srbiji, nastaje u produkciji kuće Focus Brothers i trebalo bi uskoro da bude emitovana na TV K1.

  Radnja serije prati Bojanu, koja je tek završila studije psihologije i želi da iznajmi stan i da se bavi psihoterapijom, te na sve načine pokušava da nađe posao. Pošto nema mnogo novca, Bojana može da priušti samo veoma skroman smeštaj. Pronalazi stan, koji nije baš podoban za život, ali odlučuje da se u njega useli. Uskoro Bojani ponestaje ono malo para što je imala i baš tada iz Katara dolazi Zorica.

  Život u državi u Persijskom zalivu, čiju prestonicu krase i luksuzni neboderi i uske ulice sukova, koje mirišu na čajeve i začine, Zorica je zamenila za neugledni sobičak u Srbiji. Zorica, koja je lajfkouč i astrolog, predlaže Bojani da za početak dele troškove stanovanja. Kako bi sakupile novac za bolji smeštaj, novopečene cimerke postaju koleginice i počinju da dele klijente. Zorica izrađuje natalne karte, dok Bojana drži psihoterapeutske seanse.

  Mladi Marko Glušić debituje kao režiser, a scenario potpisuje Semir Gicić, dramski pisac i glumac iz Novog Pazara.

  Glumačku ekipu čine Tamara Radovanović, Vesna Stanković, Jelica Kovačević, Jana Vlajković, Predrag Damjanović, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Katarina Ninkov, Bojan Hlišć, Saša Joksimović, pa čak i pop pevačica Zorana Pavić. Ukupno učestvuje više od 70 glumaca.

  Snimanje ove serije, koja će imati 50 epizoda, počelo je prošlog leta u Obrenovcu.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)