×
Latest issue Media Expres 1st Cover
Papir kao mobilni kompatibilan

  Televizija -- Data și ora publicării: 12.02.2021 20:56:28

  DISCOVERY-TELEKOM-SARADNJA / Discovery i Telekom Srbija proširili saradnju  Beograd (MEDIA EXPRES) / 12. februar 2021. / Discovery i Telekom Srbija najavili su proširenje strateškog partnerstva koje podrazumeva veću ponudu vodećih Discovery kanala, kao što su Discovery Channel, TLC, Eurosport, ID, Travel channel Food Network, istovremeno dodajući i nove, poput HGTV (Home and Garden TV). Korisnici Telekoma moći će da gledaju kanale na iris TV i DTH platformama, kao i putem kablovskog operatera "Moja Supernova". Takođe, kanali će biti dostupni i korisnicima m:tel-a CG i BiH.

  Zahvaljujući ovom partnerstvu, korisnici Telekoma Srbija imaće priliku da uživaju u nekim od najpoznatijih zabavnih emisija kao što su "Zlatna groznica", "Milijarder na tajnom zadatku", "Granična kontrola: Evropa" koje se emituju na kanalu Discovery ili emisijama "Stručnjak za torte", "Doktor za bubuljice", "Veridba od 90 dana" na kanalu TLC.

  Na kanalima Eurosporta korisnici će imati priliku da prate neke od najvećih svetskih sportskih dešavanja, uključujući Grend slem turnire u tenisu, biciklističke Grend turove, kao i ovogodišnje Olimpijske igre.

  Deo programske ponude kojoj će korisnici Telekoma Srbija imati pristup, čini i HGTV kanal, koji se bavi temama kupovine, prodaje i renoviranja kuća, kao i izgradnjom domova iz snova.

  - Uzbuđeni smo povodom najave proširenog partnerstva sa Telekomom Srbija, posebno što Telekom pokriva kompanije iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Ovo nam omogućava da većem broju televizijskih gledalaca ponudimo široku ponudu sadržaja koji se tiče avantura, načina života i sporta. Osim naših već dobro poznatih kanala koji su u prethodnim godinama postali omiljeni među gledaocima, verujemo da će HGTV, Diskaverijev lider za dom i baštu, postati izuzetno popularan i za pretplatnike Telekoma Srbija, s obzirom na to da je ovo vreme u kojem su ljudi posvećeni domu – izjavila je Keneči Belušević, direktorka distribucije i poslovnog razvoja Diskaverija.

  Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija, rekao je da će proširenje saradnje sa Diskaverijem doneti njihovim korisnicima televizijske kanale i sadržaje u kojima uživaju milioni gledalaca širom sveta.

  - Uvereni smo da je ovo još jedno partnerstvo koje će nam pomoći da ojačamo našu poziciju regionalnog lidera u pružanju televizijskih usluga, i da će svi naši korisnici pronaći programe iz bogate ponude koji odgovaraju njihovim interesovanjima – istakao je Lučić.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)