×
Latest issue Media Expres 1st Cover
Papir kao mobilni kompatibilan

  Televizija -- Data și ora publicării: 07.02.2021 15:24:22

  STREAM2BROADCAST-KATAR / Makedonska produkcija spremna za prenose kvalifikacija za Katar 2022.  Skoplje (MEDIA EXPRES) / 5. februar 2021. / Makedonska kompanija "Stream2Broadcast - Media Services" spremna je da pruži svoje usluge televizijskog emitovanja, odnosno pomoći u pokrivanju događaja tokom evropskih kvalifikacija za Svetsko fudbalsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

  U svom portfoliju imaju SNG kamione odobrene od Eutelsata, enkodere, OB kombi vozila, ENG posade i mogućnosti za prenos uživo. Takođe, tu su i višejezične lokalne ekipe koje bi mogle da pruže pomoć emiterima u Turskoj, Srbiji, Bugarskoj, Albaniji, Jermeniji, Kosovu, Ukrajini, kao i Azerbejdžanu, Jermeniji, Gruziji i Kazahstanu.

  "Stream2Broadcast Media Services" je moderna internacionalna kompanija za medijska prava i produkciju fokusirana na televizijska, onlajn i mobilna prava nove generacije. Vizija im je da maksimizuju mogućnosti za prihod i vidljivost jedinstvenog sadržaja.

  - Stvaramo, posedujemo, upravljamo i globalno distribuiramo sva medijska prava. Specijalizovani smo za licenciranje svih vrsta medijskih prava digitalnim emiterima i televizijama. Sa našom flotom DSNG vozila nalazimo se među vodećim provajderima satelitskih prenosa uživo – navode iz kompanije.

  Svojim klijentima nude Steadicam usluge za televiziju, filmove i snimanje reklama, a iskustvo u prenosima uživo omogućilo im je da rade sa najvećim TV mrežama.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)