×


  Profil -- Data și ora publicării: 20.02.2018 21:07:40

  CARTOON NETWORK – POWERPUFF GIRLS – KATIE EARY / Cartoon Network se udružuje s Katie Eary u stvaranju mode inspirirane “The Powerpuff Girls”  Zagreb, Hrvatska (MEDIA EXPRES ADRIA) / 19. 02. 2018. / Cartoon Network i britanska modna dizajnerica Katie Eary udružili su snage u stvaranju nove kolekcije inspirirane franšizom “The Powerpuff Girls”. Prva modna kolekcija za žene ove dizajnerice predstavljena je na ekskluzivnom događaju tijekom London Fashion Weeka.

  Petnaest kreacija Katie Eary slavi djevojačku moć, ravnopravnost i raznolikost, a uključuje topove, majice, haljine i hlače kojima su nadahnuće Powerpuff Girls, te “mini-ja” kolekcija za samosvjesne žene i ambiciozne mlade djevojke. Kolekcija će biti dostupna kasnije tijekom ove godine u odabranim trgovinama i buticima u Europi, Sjevernoj Americi i Azijskom Pacifiku.

  Miljenica kritičara i priznata dizajnerica muške mode slavi svoj debi u svijetu ženske mode, što se podudara s dvadesetom godišnjicom Powerpuff Girls animinirane serije, globalnog fenomena koji svojom porukom o osnaživanju djevojaka rezonira s generacijama djevojaka i mladih žena.

  “The Powerpuff Girls i Katie Eary savršen je spoj jer oba brenda dijele hrabri vizualni stil i nepokolobljivu posvećenost slavljenju raznolikosti, samo-ostvarenju i jednakosti”, objasnila je Johanne Broadfield, potpredsjednica Cartoon Network Enterprises EMEA-e. “Štoviše, činjenica da suThe Powerpuff Girls nadahnule prvu ikad žensku kolekciju Katie Eary priličan dokaz o brendovoj društvenoj važnosti i privlačnosti. To je zbilja posebna kolekcija i sigurna sam da će uzrokovati poprilinu gužvu kada bude dostupna u trgovinama.”

  Katie Eary je izjavila: “Velika sam obožavateljica “The Powerpuff Girls” i bila sam vrlo uzbuđena što ću surađivati s Cartoon Networkom u mom debiju u ženskoj modi na London Fashion Weeku. Željela sam povesti tri sestre superjunakinje sa sobom u novu eru ženskog osnaživanja. Moja kolekcija slavi raznolikost i rušenje rodnih stereotipa, tako da sam spojila svoje prepoznatljive printeve s luksuznim materijalima kako bih naglasila hrabrost i gracioznost. Nadam se da će moja kolekcija istinski nadahnuti novu generaciju mladih žena da se osjećaju osnaženo.”

  Cartoon Network vodeća je televizijska mreža namijenjena djeci, a osim prikazivanja animiranih hitova poput Ben 10: Omniversea, najmlađima nudi i igrice, uzbudljivu mrežnu stranicu, VOD, mobitele te cijeli niz projekata, među kojima je i Cartoon Network Academy. Program je počeo s emitiranjem 1993., otkada se proširio na Europu, Bliski Istok i Afriku, gdje je dostupan na 21 jeziku u 128 milijuna domova. Cartoon Network u vlasništvu je Turner Broadcastinga, podružnice Time Warner companyja.

  (LBE) (MEDIA EXPRES ADRIA)