×

Za korištenje ovih usluga morate biti prijavljeni
VIJESTI (Cijene ne uključuju PDV za isplate izvan Rumunije, i naknadu za distribuciju od 12 eura za 6 mjeseci i 24 eura za 12 mjeseci)

VIJESTI (Cijene ne uključuju PDV Cijene ne uključuju PDV za isplate izvan Rumunije)


Za korištenje ovih usluga morate biti prijavljeni
Želim kupiti VIJESTI (Cijene ne uključuju PDV za isplate izvan Rumunije, i naknadu za distribuciju od 12 eura za 6 mjeseci i 24 eura za 12 mjeseci)

Želim kupiti VIJESTI (Cijene ne uključuju PDV Cijene ne uključuju PDV za isplate izvan Rumunije)--Uvjeti korištenja--

 • UPOZORENJE! Za online pristup ili pretplatu na časopis potrebni su vam korisničko ime i lozinka. Kreirati ih možete klikom na Kreiraj novi račun u gornjem lijevom dijelu stranice.
 • Sve pravne osobe mogu zatražiti besplatan evaluacijski primjerak časopisa Media Expres Adria. MEDIA EXPRES Adria može odbiti takav zahtjev bez obrazloženja. Kako biste zatražili besplatan evaluacijski primjerak, obratite nam se korištenjem poveznice: „Kontaktirajte s nama“.
 • Mogućnosti plaćanja primjenjuju se po izvršenoj uplati i potvrdi banke.
 • Kako biste dovršili pretplatu, molimo kliknite na jednu od mogućnosti: Bankovna uplata ILI Online uplata.
  Ako ste odabrali Bankovnu uplatu, podaci za slanje su:

  SC MEDIA EXPRES SRL
  Oltenita - ROMANIA
  VAT no: RO 15052199
  Raiffeisen BANK AG. Oltenita
  Swift: RZBRROBU
  Account number: RO69 RZBR 0000 0600 0336 7185 EUR


 • Podaci uključeni u pretplatnički obrazac čuvaju se u bazi klijenata MEDIA EXPRES-a; za izmjenu podataka, molimo koristite opciju Profil u gornjem lijevom kutu.
 • Molimo provjerite unesene podatke.
 • Pretplatom na VIJESTI korisnik dobiva lozinku koja mu omogućava pristup svim javnim stranicama www.mediaexpres.ro i tjedni izvještaj sa svim vijestima u posljednjih tjedan dana. Prema odabiru korisnik prima i tiskani primjerak časopisa MEDIA EXPRES..

 • Pretplatom na GODIŠNJAK korisniku se omogućava pristup dijelu stranice www.mediaexpres.ro „Godišnjak“ i/ili primitak tiskanog primjerka GODIŠNJAKA zemaljskom poštom na adresu navedenu u pretplatničkom obrascu.