Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:29.11.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 18.10.2020 15:12:06
FILM-PRIČA-AMAZON / "Realna priča" prvi srpski film na Amazon prime
Beograd (MEDIA EXPRES) / 17. oktobar 2020. / Rediteljski prvenac glumca Gordana Kičića "Realna priča" biće dostupan gledaocima širom sveta na onlajn platformi Amazon Prime.

Nakon što je oduševio publiku širom Srbije, film "Realna priča" pronašao je svoj put na svetskoj sceni, čime je postao prvi srpski film koji će biti dostupan na jednoj od najvećih svetskih platformi.

- Velika mi je čast što se film nalazi na platformi Amazon Prime, paralelno sa ostvarenjima iz celog sveta. To je na neki način potvrda da "Realna priča" govori o univerzalnoj temi gde jezik nije barijera. Pored toga, veliko mi je zadovoljstvo što će naši gledaoci imati priliku da od 17. oktobra na RTS 1 subotom i nedeljom od 20 časova gledaju seriju "Mama i Tata se igraju rata" koja je nastavak filma "Realna priča" - rekao je Kičić.

Serija "Mama i Tata se igraju rata" vodi gledaoce kroz sagu o glumcu Veljku Radisavljeviću (Gordan Kičić), koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima.

Kroz 10 epizoda gledaoci će biti svedoci raznih komičnih i dramskih situacija kroz koje prolaze junaci serije.

U seriji osim Gordan Kičića i Nine Janković Dičić, koja tumači njegovu suprugu, igraju i devojčica Lena Lazović, kojoj je ovo prva uloga na filmu, kao i Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Nenad Jezdić, Branimir Brstina, Svetozar Cvetković, Katarina Gojković.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.