Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:20.09.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 15.09.2020 22:53:13
SERIJA-HOTEL-BALKAN / Serija "Hotel Balkan" od 21. septembra na RTS-u
Beograd (MEDIA EXPRES) / 10. septembar 2020. / Serija "Hotel Balkan" vodi gledaoce u tridesete godine prošlog veka i prikazuje životnu priču ugledne banjalučke porodice Kuruzović u čijem je vlasništvu hotel istog imena već decenijama unazad, a radnja se uporedo odigrava u prošlosti i sadašnjosti.

Dešavanja u prošlosti odigravaju se tokom tridesetih i četrdesetih godina prošlog veka, a otkrivaju okolnosti koje su prethodile i usledile nakon rođenja glavnog lika Branka Kuruzovića.

Branko, koji je sada već u poznim godinama, otkriva da pati od demencije i započinje trku sa vremenom kako bi ostvario svoju životnu misiju i sagradio zadužbinu svoje majke Marije, od koje na ovaj način traži oproštaj za veliku nepravdu koju joj je načinio kao dečak.

Uporedo, u sadašnjem vremenu gledaoci prate Kuruzoviće i njihove komplikovane odnose. Tu su Brankovi sinovi Dragan i Goran i njihove porodice sa svojim problemima. Goran je neambiciozni zubar, dobar prema svima osim sebi. U braku je sa Ljubicom koja je ambiciozna za njih oboje, kao i za njihovu kćerku Veru čiju tenisku karijeru pokušava da podigne na internacionalni nivo.

Dragan je krenuo očevim stopama i dostigao je funkciju direktora hotela. U Draganov život ulazi Viktorija koja ima svoje planove za njega, kao i za čitav porodični biznis.

Scenario je napisao Nebojša Romčević, po ideji Nikole Kolje Pejakovića, a režiju potpisuje Saša Karanović. Glavne uloge tumače Radoje Čupić, Saša Torlaković, Goran Jokić, Miljka Brđanin, Bora Nenić, Nataša Ivančević, Slađana Zrnić, Nikola Pejaković, Tamara Milošević, Željko Erkić.

Emitovanje serije koja ima 29 epizoda počinje 21. septembra na Radio-televiziji Srbije (RTS).

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.