Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:20.09.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 04.09.2020 18:42:29
SERIJA-LJUBAVNI-ZALOGAJI / Novi sitkom "Ljubavni zalogaji" u oktobru na TV Prva
Beograd (MEDIA EXPRES) / 2. septembar 2020. / Šta se desi kada dva druga odluče da na Dorćolu otvore restoran "na crno", i u kakve ih sve budalaste i urnebesne situacije ova odluka dovodi, gledaoci će otkriti u oktobru kada na malim ekranima počne emitovanje novog sitkoma "Ljubavni zalogaji".

Kako prenosi portal Telegraf.rs, čije su novinarske ekipe bile na snimanju u Mislođinu kraj Obrenovca, seriju potpisuje reditelj Milorad Milinković ("Mrtav ladan", "Crni Gruja", "Nadrealna televizija"), pa publika može očekivati more zdravog i originalnog smeha. Da će tako zaista i biti obećava jedan od scenarista Ivan Jegorović i ceo njegov tim – Dragoljub Stojković, Ružica Vasić, Sandra Vujović i Marija Gojković.

– Kada smo pre nekoliko meseci Milorad Milinković, Vesna Stanković i ja kreirali seriju, dogovorili smo da ovo bude jedan nesvakidašnji sitkom, koji ne liči ni na jedan do sada. Neki govore o seriji kao o "srpskim Mućkama", ali po tematici i dijalozima ona to sigurno nije. Možda jeste po težini, i to mi poređenje prija.

– Radi se o dva druga koja otvaraju restoran u Beogradu, ali "na crno", kako ne bi platili porez. Ta ih prevara uvlači u čitav niz smešnih i suludih situacija. Likovi su potpuno autentični, slične nismo gledali u nekim drugim formatima. Verujem da će od oktobra na TV Prvoj i televiziji Superstar svi oni gledaoci koji budu gledali "Ljubavne zalogaje", u njima uživati – kaže Jegorović, inače direktor Obrenovačkog pozorišta.

Na pitanje da li će radnja vrteti oko srpske parole "snađi se", scenarista odgovara da je tako.

– Upravo smo to hteli da prikažemo. Ljudima je nekada na prvi pogled lakše da muljaju i mute, a ne da rade kako treba. Ipak, ima ona narodna poslovica koja kaže "Preko preče, naokolo bliže". Uvek kada se radi po pe-esu, onda sve bude kako treba. Naši likovi će polako doći do te spoznaje. Serija će imati zanimljiv tok.

Scenario je pravljen dugo i namenski, a kako kaže Jegorović, kada radite sa rediteljem kakav je Milorad Milinković, ništa nije lako i jednostavno.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.