Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:20.09.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 03.09.2020 23:17:13
A1-HR-ZAPPWARE / A1 Hrvatska izabrala Zappware za svoje TV rešenje
Zagreb (MEDIA EXPRES) / 1. septembar 2020. / A1 Hrvatska postala je najnovija kompanija u A1 Grupi, posle članica u Bugarskoj, Austriji i Sloveniji, koja je lansirala svoje napredno personalizovano TV rešenje.

Ivana Marković, generalna direktorka za privatne i male poslovne korisnike A1 Hrvatska, rekla je da je novo korisničko iskustvo, koje je Zappware primenio, impresivno u pogledu jednostavnosti upotrebe i vrhunskog kvaliteta slike i zvuka.

- Pored toga što je jednostavniji i intuitivniji, interfejs nudi i personalizovane preporuke za sadržaj i pristup YouTube-u i YouTube Kids-u. Sjajna vest za korisnike je što, u zavisnosti od željenog sadržaja i potreba, sada mogu sami da upravljaju fiksnim uslugama i TV paketima. Ponuda TV sadržaja pojednostavljena je u tri paketa – porodični, filmski i sportski – koji se mogu menjati svakog meseca bez dodatnih troškova – istakla je Marković, a prenosi Broadband TV News.

Patrick Vos, generalni direktor Zappware-a, dodao je da pokretanje A1 XploreTV i A1 XploreTV:GO u Hrvatskoj zaista odgovara očekivanjima krajnjih korisnika o upotrebljivosti, fleksibilnosti i personalizaciji.

- Visoko zahtevni gledaoci, posebno u ovo specifično vreme, traže sjajan sadržaj, i to odmah. Korisničko iskustvo Zappware-a podržava ulogu super-agregatora koju A1 Group želi da igra. Ovo je sada četvrta primena našeg NeXX 4.0 korisničkog iskustva i pozadinskog rešenja u okviru A1 grupe – naveo je Vos.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.