Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:20.09.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 01.09.2020 23:01:23
ARENA-SPORT-MREŽA / Net Insight se udružuje sa Arena Sportom
Beograd (MEDIA EXPRES) / 25. avgust 2020. / Arena Sport u Srbiji odabrala je Net Insight za provajdera nove mreže zasnovane na platformi Nimbra širom Balkana.

Kako prenosi Broadband TV News, Arena Sport je pay-TV sportska mreža koja je nedavno otkupila prava na emitovanje NBA i Euronews Srbija na Balkanu. Podržan od strane lokalnog partnera kompanije Net Insight, Tera Adria, i profesionalnog tima Net Insighta, izgradila je novu mrežu za siguran i pouzdan prenos sportskih sadržaja uživo.

Mreža povezuje lokaciju satelitskog prijema sa glavnim centrom u Beogradu i udaljenim studiom u Ljubljani u Sloveniji, gde se sportski sadržaj lokalizuje i zatim prenosi širom Balkanskog regiona.

- Uspešno smo pokrenuli nove vrhunske sportske prenose za naše gledaoce, zahvaljujući lakom i brzom postavljanju mreže – rekao je Darko Petrović, direktor Arena Sporta, i dodao:

- Ovo je bilo moguće zahvaljujući visokokvalitetnom rešenju kompanije Net Insight, koje omogućava dinamičan i pouzdan prenos medija.

Crister Fritzson, generalni direktor Net Insight, oduševljen je što što njegova kompanija može da podrži Arenu Sport u realizaciji novog sportskog emitovanja najvišeg kvaliteta.

- Radujemo se što ćemo i ubuduće nastaviti da radimo zajedno kako bismo zadovoljili potrebe posvećenih ljubitelja sporta u ovom regionu.

Net Insight kaže da je posao realizovan tokom četvrtog kvartala 2019. i prvog kvartala 2020. godine, u ukupnoj vrednosti od oko 150.000 evra.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.