Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:09.08.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Komunikacije 24.07.2020 22:26:36
TELEMACH-BANJALUKA / Telemach zaključio partnerstvo sa banjalučkim Trion Telom
Banjaluka (MEDIA EXPRES) / 21. jul 2020. / Kompanija Telemach sklopila je partnerstvo sa preduzećem Trion Tel i od sada će zajednički pružati usluge televizije, interneta i fiksne telefonije u Banja Luci, drugom po veličini gradu u Bosni i Hercegovini.

Korisnicima će putem EON platforme biti obezbeđeni ekskluzivni televizijski programi poput N1, Nova BH, Nova S, Grand kanali, Sport klub HD, CineStar TV Premiere HD, bogat sadržaj Video kluba sa više od 18.000 filmskih naslova, najveće brzine interneta, najpovoljnija usluga telefonije, kao i preko 70 radio i Stingray kanala.

U novim zajedničkim paketima Telemacha i Trion Tela korisnici dobijaju i EON Smart Box uz koji svaki TV postaje Smart TV, EON mobilnu aplikaciju, EON Smart TV aplikaciju za Smart TV, i mogućnost vraćanja programskog sadržaja 7 dana unazad na svim kanalima.

Telemach je deo United Grupe i ima svoje sestrinske kompanije u Sloveniji i Crnoj Gori. United Grupa takođe ima kompanije u Srbiji - Serbia Broadband (SBB), DTT platformu Total TV i OTT service Net TV Plus.

Kompanija Trion Tel osnovana je 2015. godine i jedan je od najmlađih pružalaca internet servisa na području BiH. U proteklih nekoliko godina izgradili su sopstvenu telekomunikacionu infrastrukturu, sa savremenim optičkim vodovima na teritoriji Banjaluke.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.