Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:09.08.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Komunikacije 13.07.2020 01:13:00
CRTANI-FILMOVI-VALENSIJA / Stipendije za balkanske autore crtanih filmova na Cartoon Springboardu u Valensiji
Valensija, Španija (MEDIA EXPRES) / 11. jul 2020. / Mladi autori crtanih filmova iz Srbije, Crne Gore, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Albanije pozvani su da pošalju svoje projekte ili da učestvuju, uz stipendije za putovanje koje nude organizatori, na šestom izdanju Cartoon Springboarda koji će biti održan u Valensiji (Španija), od 27. do 29. oktobra 2020. godine.

U najavi koja je stigla Media Expresu navodi se da će "ovo biti odlična prilika za mlade talente evropskih škola animacije da poboljšaju svoj projekat, predstavivši ga grupi stručnjaka iz audio-vizuelnog sveta".

Projekti mogu biti TV ili web serije, TV specijali u trajanju od najmanje 26 minuta, igrani filmovi od najmanje 60 minuta i transmedijski projekti. Kratki filmski projekti neće biti prihvaćeni.

Cartoon Springboard otvoren je i za sve profesionalce koji žele da unaprede svoje znanje o tome kako da pokrenu projekat ili žele da iskoriste događaj da bi upoznali druge profesionalce (producente, emitere, kreatore igara) iz cele Evrope.

Organizatori su najavili posebnu ponudu za učesnike sa malim obimom audiovizuelnih produkcija navodeći zemlje: Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Kipar, Češka, Estonija, Gruzija, Grčka, Mađarska, Letonija, Litvanija, Malta, Moldavija, Crna Gora, Severna Makedonija, Portugal, Srbija, Rumunija, Slovačka, Slovenija, Tunis i Ukrajina, za koje nude stipendije za učešće na događaju (sa ili bez projekta), bez kotizacije, sa obezbeđenim smeštajem za tri noći i putnim troškovima (do 200 evra). Za prihvaćene projekte, prijava za stipendiju automatski se potvrđuje.

Kandidati moraju da prijave svoje projekte do 4. septembra, navodeći zemlju porekla (državljanstvo) putem onlajn obrasca na linku - https://cartoon-media.us5.list-manage.com/track/click?u=c289029941cd34a7d2fd56de9&id=4338e26732&e=d259d49f70 (My Cartoon> My Projects> Cartoon Springboard> Submit a new project).

Za one koji žele da učestvuju bez prijavljivanja projekta, aplikacija za stipendiju dostupna je na https://cartoon-media.us5.list-manage.com/track/click?u=c289029941cd34a7d2fd56de9&id=2fb6f1f5b0&e=d259d49. Mora biti popunjena i poslata najkasnije do petka, 11. septembra, zajedno sa motivacionim pismom i biografijom. Učesnici moraju tečno govoriti engleski ili španski.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.