Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:06.07.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Komunikacije 06.06.2020 00:39:30
TELESTE-ALSTOM-CFL / Telesteovi sistemi u Alstomovim vozovima na državnim železnicama Luksemburga
Turku, Finska (MEDIA EXPRES) / 5. jun 2020. / Korporacija Teleste biće snabdevač displeja za prikazivanje informacija putnicima i CCTV rešenja za Alstomove vozove Coradia za državne železnice Luksemburga, CFL (Societe Nationale des Chemins de Fer Lukembourgeois).

Sa isporukama koje će se odvijati u periodu 2020-2024, sporazum pokriva razvoj sistema za 34 vozova EMU, uključujući opciju za dodatnih 20 vozova.

- Pošto više od 9,6 milijardi putnika godišnje putuje nacionalnim železničkim mrežama u EU, ispunjenje zahteva za sigurnom i pametnom mobilnošću zahteva veliku dostupnost usluga i za putnike i za operatere – posebno kada je reč o pouzdanom protoku informacija kroz transportnu mrežu. Telesteovo rešenje ispunjava ove potrebe na jednostavan i efikasan način obezbeđujući, na primer, prikaz informacija putnicima između vozova u pokretu i zemaljskog sistema u realnom vremenu – rekao je Jorn Grasse, potpredsednik železničkih informacionih rešenja u Telesteu.

- Radujemo se što ćemo sarađivati sa Alstomom u pružanju odličnog doživljaja putovanja putnicima CFL-a, zasnovanog na našim proverenim, vodećim industrijskim tehnologijama.

Platforma Alstom Coradia predstavlja više od 30 godina iskustva u pružanju usluga regionalnog javnog prevoza visokih performansi. Danas se više od 2.300 vozova Coradia kreće u Evropi i Kanadi, pružajući putnicima lak pristup brzom toku saobraćaja i sigurno putovanje. Novi vozovi za CFL kombinuju proverenu platformu sa najnovijim tehnologijama, predviđajući budući rast broja putnika, kao i njihova očekivanja za visokokvalitetnim iskustvom putovanja.

Telesteovo rešenje snabdeće vozove savremenim informacionim sistemom za putnike, omogućavajući lak prikaz i upravljanje podacima o putovanju u realnom vremenu u vozovima u pokretu, ojačanim neprimetno povezanim sistemima za komunikaciju, kao i TFT i LED ekranima.

Pored toga, razvoj uključuje ugrađeni sistem video nadzora koji će obezbediti sigurno i bezbedno putovanje putem jednostavnih i efikasnih funkcija bezbednosne kontrole.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.