Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:06.07.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 01.06.2020 22:22:35
A1-SLO-ZAPPWARE / A1 Slovenija se odlučila za Zappware
Ljubljana (MEDIA EXPRES) / 30. maj 2020. / A1 Slovenija lansirala je svoje napredno personalizovano TV rešenje sa A1 Xplore TV. Ova odluka sledi ranije pokrenuta rešenja u Austriji i Bugarskoj, piše Broadband TV News.

- Lansiranje je deo strategije jednog brenda A1 grupe. Za naš TV predlog, Zappware nagrađivana platforma NeXX 4.0 će nam omogućiti da se razvijamo do naprednog i personalizovanog rešenja, uključujući sadržaj treće strane, sve integrisano u jedno bešumno korisničko iskustvo - rekao je Lovro Peterlin, generalni direktor A1 Slovenija.

On je dodao da putem postavljenih set up boksova, korisnici A1 Xplore TV u Sloveniji sada imaju direktan pristup YouTube-u, a još provajdera sadržaja biće dodato u bliskoj budućnosti.

- Zappware je bio partner za našu prethodnu implementaciju NeXX 2.0 i sada je ponovo provajder naše end-to-end platforme za ovu važnu evoluciju.

Patrick Vos, generalni direktor Zappware-a, rekao je da pokretanje A1 Xplore TV u Sloveniji potvrđuje sposobnost kompanije da primenjuje krajnje platforme za telekom operatere.

- Ponosni smo što sprovodimo strategiju A1 grupe kako bismo uveli jedno konzistentno korisničko iskustvo na svim tržištima, uzimajući u obzir sve izazove i ukuse u određenoj zemlji.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.