Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:03.06.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 15.05.2020 00:05:27
SLO-TELEKOM-UNITED-MEDIA / Telekom Slovenije izbacio iz ponude kanale United Media
Ljubljana (MEDIA EXPRES) / 12. maj 2020. / Pre samo dva meseca bila je aktuelna priča o izbacivanju i ponovnom ubacivanju kanala Šport TV-a u ponudu "Telekoma Slovenije", a ista sudbina sada je zadesila i TV kanale "United Medije".

Kako pišu slovenački mediji, ugovor između Telekoma Slovenije i United Medije istekao je 31. marta, a pošto za sada nije postignut dogovor oko dalje distribucije Telekom je izbacio iz svoje ponude sve kanale Sportkluba, Grand, Pikaboo, Vavoom, Lov i Ribolov, kao i IDJ.

Prvobitno je, navodno, predloženo privremeno produženje licence pod nepromenjenim uslovima do 30. juna, u očekivanju da će se do tada razjasniti situacija u vezi sa održavanjem sportskih događaja, objasnili su iz slovenačkog Telekoma.

Telekom Slovenije je, zbog trenutne obustave živih prenosa sportskih događaja, od United Medije tražio popuste na postojeće cene, ali se oni nisu složili sa tim predlogom već su hteli da nastave saradnju pod istim uslovima kao i do sada. Tako su pregovori propali. zbog čega je Telekom Slovenije odlučio da povuče televizijske programe United Media iz svoje programske šeme.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.