Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:03.06.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Komunikacije 06.05.2020 23:37:46
TELESTE-FLUVIUS / Belgijski Fluvius nastavlja unapređenje svoje mreže pomoću inteligentnih optičkih čvorova kompanije Teleste
Turku, Finska (MEDIA EXPRES) / 6. maj 2020. / Teleste nastavlja da isporučuje svoje inteligentne optičke čvorove kompaniji Fluvius, vodećem operateru u Belgiji.

Do sada dogovorene isporuke sastoje se od 750 Telesteovih AC8810 inteligentnih čvorova od 1,2 GHz za nadogradnju mreže Fluviusa u regionu Flandrije, produžujući tako saradnju između kompanija koje su započele projekat u 2019. Vrednost ovog sporazuma procenjuje se na približno 1,1 milion evra.

Unapređivanjem svoje kablovske infrastrukture, Fluvius nastoji da obezbedi buduće mogućnosti brzog prenosa podataka za pretplatnike unutar svoje mreže sa više od 500.000 domaćinstava. Da bi se obezbedio uspeh projekta, postupak javnog nadmetanja kompanije zasnovan je na ceni proizvoda, kao i na proceni tehničkih kriterijuma, uključujući funkcije kao što su daljinsko prebacivanje ulaza, potrošnja električne energije i kućište, kao i prilagođena konfiguracija.

- Telesteovi inteligentni optički čvorovi dizajnirani su tako da operaterima daju izvrsne performanse kapaciteta poboljšane ugrađenim funkcijama koje omogućavaju njihovo lako upravljanje i pouzdan, ekonomičan rad na terenu. Drago nam je da je tehnologija ispunila zahteve kompanije Fluvius tokom prve faze nadgradnje njihove mreže i radujemo se što ćemo nastaviti saradnju u pružanju usluga za budućnost njihovim pretplatnicima na širokopojasnim mrežama – rekao je Rami Kimari, potpredsednik Teleste HFC Networks.

Optički čvorovi kompanije Teleste – AC8810 od 1,2 GHz pružaju operaterima kapacitet prenosa podataka na nivou vlakana, ekonomičan rad i veliku redundantnost, a takođe su laki i ekonomični za rad na terenu. Njihova inteligentna mrežna tehnologija, sa funkcijama kao što su daljinsko upravljanje i prebacivanje ulaza, dizajnirana je da poboljša kvalitet širokopojasne usluge pretplatnicima, dok, na primer, korišćenje ugrađene funkcije za uštedu električne energije omogućava operaterima da smanje potrošnju struje i postignu manji CO₂ otisak u njihovim mrežama.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.