Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:03.06.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 06.05.2020 00:31:33
NEM-DUBROVNIK-ZAGREB / NEM Dubrovnik odložen za decembar
Zagreb (MEDIA EXPRES) / 5. maj 2020. / NEM Dubrovnik, osmo izdanje najvažnijeg poslovnog događanja specijalizovanog za TV industriju u CEE regiji, odlaže se za decembar 2020. godine i biće održan u Zagrebu tokom drugog izdanja sestrinskog događanja NEM Zagreb, a pod nazivom "NEM Dubrovnik Meets Zagreb".

Sanja Božić Ljubičić, vlasnica kompanije Mediavision specijalizovane za komunikacijske, akvizicijske i distributerske usluge u TV industriji, koja je organizator događanja, izjavila je da je trenutno neizvesna situacija na globalnom nivou onemogućila organizaciju događanja planiranog za jun u Dubrovniku kao tradicionalnoj lokaciji održavanja.

- Doneli smo ovu odluku u nadi da će se stanje u svetu stabilizovati do decembra. Veseli nas spajanje letnjeg i zimskog NEM-a u jedinstveni NEM Dubrovnik Meets Zagreb.

Događaj "NEM Dubrovnik Meets Zagreb" održaće se od 9. do 11. decembra 2020. u Zagrebu. NEM Dubrovnik će se tako spojiti sa zimskim događajem NEM Zagreb i stvoriti tri fantastična dana posvećena TV industriji u Hrvatskoj, regionu i svetu. Na jednom mestu okupiće se predstavnici Pay TV kanala, FTA kanala, streaming servisi, telekom operatori i pružaoci raznih televizijskih usluga, kao i brojni kreativci, glumci, producenti, reditelji, scenaristi i svi ostali akteri audiovizuelne industrije u potrazi za novim znanjima.

Svi elementi klasičnog NEM Dubrovnik i NEM Zagreb događanja biće obuhvaćeni. Svaki dan će biti ispunjen panel diskusijama i predavanjima nekih od lidera svetske TV industrije koji će nas uputiti u smer njenog razvoja, predstaviti nove projekte i podeliti svoja bogata iskustva. Neke od vodećih televizijskih kuća godinama biraju NEM Dubrovnik kao događanje na kome će predstaviti svoje nove projekte, pa su tako neizostavni deo svakog NEM događanja i screeninzi.

Takođe, biće organizovane i radionice pod vođstvom profesionalaca sa inostranim karijerama, a raznovrstan program će svakog dana biti upotpunjen opuštenim networking eventima.

Deo NEM-a Dubrovnik je i TV Market koji se takođe premešta u glavni grad Hrvatske kako bi se nastavila tradicija predstavljanja novih formata i projekata na jednom mestu. Novost ove godine je i koncept nazvan TV Tech Showcase, namenjen tehnološkim kompanijama za predstavljanje inovativnih IT rešenja, a koja pomažu razvoju industrije.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.