Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:03.06.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 06.05.2020 00:21:18
SERIJA-KALKANSKI-KRUGOVI / Uskoro počinje snimanje serije "Zabran – Kalkanski krugovi"
Beograd (MEDIA EXPRES) / 4. maj 2020. / Trenutna situacija sa korona virusom poremetila je planove i filmadžijama, pa je došlo do stopiranja i odlaganja nekoliko projekata. Scenarista Đorđe Milosavljević rekao je za portal "Film i TV" da ekipa čeka da se završi vanredno stanje, pa da se krene sa realizacijom serije "Zabran – Kalkanski krugovi".

- Reč je o jednom veoma zanimljivom i neobičnom projektu, koji je u osnovi triler-misterija sa elementima fantastike, tako da jedva čekam da vidim kako će to da ispadne – rekao je jedan od najuspešnijih srpskih scenarista i dodao da su "Kalkanske krugove" odlučili da smeste u ruralno okruženje koje nije standardno za triler.

- Radi se o ocu i ćerki koja je u nekoj privatnoj krizi, te otac želi da je odvede u izolaciju u selo odakle su poreklom. U tom selu otkrivaju detalje iz njihove prošlosti koji će uticati na dalji tok radnje. Serija nas istovremeno vodi na početak 20. veka u kom je smešten manji deo radnje, dok se najveći deo priče odvija u sadašnjosti – objašnjava Đorđe Milosavljević.

On najavljuje da bi ekipa uskoro trebalo da se vrati na posao i počne sa snimanjima, a kada je reč o emitovanju, najverovatnije će termin biti početak sledeće godine. Takođe, rekao je da razmišlja i o nastavku popularne serije "Tajkun", koja se trenutno emituje na kanalima Superstar TV i RTS 1.

- Razrađujem ideje za drugu sezonu, ali moglo bi se reći da sam bukvalno na samom početku. Postoji i ambicija i želja, i moja i produkcije i ostalih autora koji su radili na prvoj sezoni ove serije. Za sada imamo neku najširu ideju. Razmišljamo o pravcima u kojima bi priča posle finalne 10. epizode aktuelnog ciklusa mogla da krene, jer će se upravo u toj epizodi mnogo toga rešiti.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.