Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:03.06.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 03.05.2020 22:53:52
NETFLIX-JUŽNI-VETAR / Netflix želi da otkupi seriju "Južni vetar"
Beograd (MEDIA EXPRES) / 2. maj 2020. / Najpopularnija svetska striming platforma "Netflix" zainteresovana je da otkupi prava za popularnu srpsku seriju "Južni vetar", saznaje ekskluzivno portal "Film&TV".

Tragom ove vesti kontaktirali su reditelja i scenaristu filma i serije Miloša Avramovića i on je otkrio da su istorijski pregovori za prodaju prvog srpskog projekta Netflixu u toku.

- Film neću da dajem samo da bismo dospeli na Netflix. Da ga stave bez reklame i smisla, i da još finansijski budem u minusu, jer to što treba da se dostavi uz film košta mnogo. Već sam imao tu ponudu, ali Netflix da bi uvrstio film u ponudu traži gomilu prevoda, materijala, raznih eksporta, svašta nešto. Probaćemo da ponudimo drugi deo filma, seriju i prvi deo kao jedan ozbiljan paket. Takođe, imali smo ponudu i od HBO Europe, ali su oni odustali jer smo prava na emitovanje već prodali Rusiji i zemljama u regionu – poručio je Avramović, koji je već počeo sa odabirom glumaca za drugi deo filma koji će doneti malo osveženja "Južnom vetru".

Planovi za nastavak filma i serijala, čije je finale pratio svaki drugi gledalac u Srbiji, već su u punom jeku, a snimanja počinju odmah po ukidanju vanrednog stanja.

Kako je glavni junak "Južnog vetra"” Miloš Biković podelio sa najvatrenijim obožavaocima, premijeru "Južnog vetra 2" gledaoci će videti najverovatnije početkom 2021. godine, a posle toga uslediće i prve četiri epizode druge sezone serije, dok će preostalih 10 biće snimljeno tokom narednog leta.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.