Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:03.06.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 26.04.2020 22:55:59
SERIJA-CRNI-GRUJA / Sledeće godine počinje snimanje nastavka serije "Crni Gruja"
Beograd (MEDIA EXPRES) / 24. april 2020. / Uskoro kreće snimanje nastavka serije "Crni Gruja", koja će premijerno biti emitovana na televiziji "Nova S", potvrdio je glumac Branislav Trifunović za portal Nova.rs.

Projekat nastao davne 2003. godine, kao srpski odgovor na britansku "Crnu Guju" i fantastičnog Rouana Atkinsona, u novim epizodama bavi se ubistvom kralja Aleksandra Obrenovića. Serija će i dalje biti prepuna simbolike i praviće parodiju srpske istorije i likova Aleksandra, Drage Mašin, ali i Apisa.

Glumac Bane Trifunović biće producent ove serije, a u glavnim ulogama naći će se on, Sergej Trifunović i Boris Milivojević.

- Serija se zove se "U zagrljaju Crne ruke". To je radni naslov. Radnja je smeštena negde početkom dvadesetog veka, možda malo kasnije, na dvoru Obrenovića - objašnjava Bane Trifunović i dodaje da je "malo humorističnije i duhovitije".

- Seriju pišu i dalje Srđan Češić i Vlada Andrić. Režiraće Raša Andrić. Igraćemo Sergej Trifunović i Boris Milivojević i ja. To su neki ljudi koje za sada znamo, ne znamo još uvek celu ekipu. Pokušavamo da okupimo još neke regionalne glumce. To je to za sada. Sa snimanjem krećemo naredne godine, a što se emitovanja tiče, videćemo. Emitovaće se na Nova S – kaže Trifunović i ističe da još ne sme da odaje puno detalja, ali da je sve već dogovoreno.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.