Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:07.04.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 20.03.2020 00:21:05
NOVI-TV-KANALI / Tri TV kanala Željka Joksimovića kreću 23. marta
Beograd (MEDIA EXPRES) / 17. mart 2020. / Na platformi Telekoma Srbije 23. marta počinju sa radom tri nova televizijska kanala poznatog srpskog muzičara Željka Joksimovića.

Radi se o kanalima K1, TV Doktor i Kazbuka koji će emitovati premijerne sadržaje proizvedene po najvišim standardima. Partner u ovom projektu sa Željko Joksimovićem je bivša direktorka sa TV Prve Manja Grčić.

- Jedan od kanala je zabavni, zvaće se K1, drugi je TV doktor, i baviće se zdravljem, a treći je Kazbuka, posvećen deci, vaspitanju i odrastanju. Sva tri se zasnivaju na sopstvenoj produkciji, na programu koji uveliko pravimo, i ubeđen sam da će biti ogroman kvalitativni skok u TV industriji – rekao je Željko Joksimović srpskim medijima.

Na zabavnim kanalu K1 emitovaće se zabavni i muzički program proizveden u TV studiju za koji vlasnik tvrdi da će pomeriti standard proizvodnje programa. Na kanalu TV Doktor dobićete odgovore na najaktuelnija pitanja našeg zdravlja. Gledaoce očekuje pregršt tema, od tradicionalne medicine preko alternativne, pa sve do zdravog života.

Najmlađe očekuje Kazbuka – kanal posvećen deci, njihovom vaspitanju i odrastanju, koji će prikazivati kvizove, emisije i igrani program proizveden u sopstvenoj produkciji.

Sva tri kanala biće dostupni na platformi Telekoma Srbija mts TV od 23. marta.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.