Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:07.04.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 24.02.2020 17:30:09
SERIJA-UBICE-MOG-OCA / Serija "Ubice mog oca 4" na kanalu Nova S od 2. marta
Beograd (MEDIA EXPRES) / 24. februar 2020. / Četvrta sezona jedne od najpopularnijih krimi serija "Ubice mog oca" biće emitovana na kanalu Nova S od 2. marta, svakog ponedeljka od 20 časova.

Gledaoce očekuje novi slučaj, novi likovi i zapleti, ali i otkrivanje nekih starih tajni – jedna, kako najavljuju autori, dosta mračnija sezona od svih prethodnih, ali sa mnogo više akcionih scena.

Iz kompanija United Media i SBB najavljuju da će, za one koji su nestrpljivi i koji žele da svih 10 epizoda novog serijala pogledaju odmah, i ovog puta omogućiti uslugu "bindžovanja" koja će biti dostupna svima od 28. februara preko platforme EON.

Centralni slučaj u novoj sezoni je silovanje, a autori serijala kažu da su time hteli da ukažu na poraznu statistiku velikog broja slučajeva seksualnog nasilja, ali i činjenicu da je broj prijavljenih slučajeva jako nizak. Paralelno sa ovom pričom gledaoci će moći da prate ratove starih kriminalnih klanova koje inspektori Aleksandar Jakovljević (Vuk Kostić) i Mirko Pavlović (Marko Janketić) pokušavaju da odgonetnu i da, kao i do sada, ostanu na strani pravde. Takođe, slučaj otkrivanja ubice oca inspektora Jakovljevića ostaje jedan od prioriteta.

Novo lice je Sloboda Mićalović, u ulozi inspektorke za krvne i seksualne delikte Dunje koja je zadužena za otkrivanje i pronalaženje silovatelja. Njen lik je snažna i sposobna žena koja neumorno radi kako bi pomogla žrtvama nepoznatog zločinca.

Nove likove u četvrtoj sezoni igraće i Voja Brajović, Boris Komnenić, Aleksandra Prijović, Mladen Sovilj i drugi.

Autori serije su Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić, a seriju je za United Media snimio Film Danas i "Dandelion production".

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.