Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:22.09.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Komunikacije 10.02.2020 21:59:21
TELESTE-ECOVADIS / Teleste dobio srebrnu medalju za korporativnu društvenu odgovornost
Turku, Finska (MEDIA EXPRES) / 10. februar 2020. / Kompanija Teleste Corporation dobitnik je srebrne medalje EcoVadis-a kao priznanja za dostignuća korporativne društvene odgovornosti (CSR). Ova medalja vrednuje organizacije na osnovu snage njihovih politika, akcija i rezultata u četiri oblasti: životna sredina, radna i ljudska prava, etika i održiva nabavka.

Teleste je postigao posebno dobar rezultat u oceni održivih nabavki.

- Teleste se 2018. godine pridružio mreži EcoVadis kako bi unapredio procese i okvir kompanijskog CSR-a. Osvajanje srebrne medalje je važno dostignuće za nas i mi ćemo nastaviti prema daljim unapređenjima – kaže Toni Hurme, direktor kvaliteta u Telesteu.

- Kao tehnološka kompanija sa decenijama iskustva u našim industrijskim oblastima, korporativna odgovornost je elementarni deo naše misije: Učiniti svakodnevni život bezbednim, pametnim i glatkim za ljude i društva širom sveta. Ovaj cilj prenosimo na svestran način u procesima naših ljudi, proizvodnji proizvoda, odnosima sa kupcima i drugim operacijama.

EcoVadis je najpouzdaniji svetski dobavljač ocena održivosti poslovanja i kolaborativnih alata za poboljšanje performansi za globalne lance snabdevanja. Njegova mreža povezuje kupce i dobavljače iz 198 industrijskih sektora na 155 tržišta širom sveta.

Međunarodno priznata procena pruža praktični uvid u postupke i performanse društvene odgovornosti preduzeća, ključna pitanja održivosti, kao i snage i područja poboljšanja, pomažući u upravljanju rizikom i nudeći alate za nove inovacije u održivim nabavkama.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.