Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:20.09.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 10.02.2020 21:55:19
NOVA-SEZONA-24-MINUTA / Nova sezona "24 minuta sa Zoranom Kesićem" od 29. februara na Nova S
Beograd (MEDIA EXPRES) / 10. februar 2020. / Nova sezona humoristično-satirične emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" počinje 29. februara na televiziji Nova S i emitovaće se u svom standardnom terminu, subotom u 21h.

- Pred svaki početak nove sezone naše emisije preispitujemo se ‘hoćemo li umeti, hoćemo li znati, hoće li pametni i dobri ljudi i dalje želeti da nam dolaze u šou’... Iako znamo koliko gledaocima znači naša emisija i koliko nas željno iščekuju, ne možemo, a da se ne zapitamo hoćemo li opravdati njihovo poverenje, pažnju i ljubav? Pritom, ovo je ne samo nova sezona već i novi početak na Novoj televiziji. Imamo tremu. Jer nam je stalo. I jedva čekamo da istrčimo na teren i nastavimo da radimo ono što radimo već šest godina. Ajmo mi ono naše! - poručuje Zoran Kesić gledaocima.

- Verujemo da se na Novoj Zoran Kesić i njegova ekipa neće osećati usamljeno jer ova televizija neguje uprave one vrednosti na kojima i sami insistiraju godinama: istine i slobodne reči. Očekujemo da ćemo svake subote uveče gledati fenomenalna izdanja u kojima će nam, na sebi svojstven način, sa dozom humora, kritikovati društvene anomalije i skrenuti pažnju sa demagogije na istinu - kaže izvršna direktorka United Media Aleksandra Subotić.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.