Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:20.09.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 07.02.2020 10:45:32
DOX-TV-SRBIJA / U Srbiji lansiran dokumentarni kanal DOX TV
Beograd (MEDIA EXPRES) / 6. februar 2020. / Gledaoci u Srbiji od januara mogu da prate novi kablovski/IPTV kanal DOX TV, dokumentarni kanal sa fokusom na autorske dokumentarce iz najkvalitetnije svetske produkcije. Ovaj sadržaj stiže od tvoraca Klasik TV-a, a u Srbiji je dostupano u osnovnoj ponudi operatera Supernova i mts.

Ukoliko vas zanimaju priče – ljudske, kontroverzne, istinite, bez ulepšavanja – DOX TV će vas uvući u svet iza paravana i pokazati pravu realnost u kojoj živimo. Bićete svedoci zastrašujućih, mračnih trenutaka, ali i onih prepunih lepote, smeha i nade.

DOX TV će vas voditi kroz džungle Južne Amerike gde narko karteli ubijaju nevine civile zbog najmanjih provokacija, gde ti isti civili nalaze snagu u sebi za koju nisu znali da poseduju – snagu koja im omogućuje da se pobune protiv tiranije tih istih kartela.

Ispričaće vam priču o životima dron operatera u američkoj vojsci – tinejdžera koji su ostavili svoje porodice i domove da bi svoje „gejmerske“ veštine nastavili da praktikuju, ovaj put na živim metama, u zemljama udaljenim stotinama kilometara od sigurnosti operaterskih konzola za kojima sede.

Saznaćete istinu o Černobiljskoj nuklearnoj katastrofi, upoznati rad kontroverzne ruske pank grupe Pussy Riot i konceptualnog umetnika Petra Pavlenskog, putovati u najudaljenije kutke Zemlje – od azijskog podzemlja do zabranjene planine Atos kojom šetaju samo hodočasnici, i gde je ženama pristup strogo zabranjen.

DOX TV će vam ispričati bezbroj priča i vratiti vas u vremena kada su prvi ljudi sedeli oko vatre, pričali o nepoznatom i pokušavali da dokuče svet u kojem živimo. Ta primalna želja gori u svakom čoveku, a DOX TV je medij kroz kojeg ćete moći da zadovoljite svoju znatiželju i interes za druge ljude, kulture i običaje, kao i da otkrijete lepotu i dobrotu na najneočekivanijim mestima.

Program se emituje 24 sata dnevno, a filmovi i serije se ne prekidaju reklamama.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.