Prijavi se    Kreiraj novi račun

Datum:22.09.2020
Datum objave posljednje vijesti:
O MEDIA EXPRES-u | Pretplata | Oglašavanje u MEDIA EXPRES-u | Privatnost | Kontaktirajte s nama
Izbornik vijesti
____Uvodnik____
Kino
Komunikacije
Nevladine organizacije
Oglašavanje
Pregled medija
Profil
Radio
Regulatorne agencije
Televizija
ZakonodavstvoNapredna pretraga

Papir kao
mobilni
kompatibilan

Izbornik godišnjaka
Kabelski operateri
Televizije
Radio postaje
Dth
Oprema
Rječnik
 Televizija 03.02.2020 16:25:46
FILM-KANAL-CINESTAR-2 / Novi filmski kanal Cinestar TV 2 HD kreće u februaru
Beograd (MEDIA EXPRES) / 2. februar 2020. / CineStar TV Channels grupacija filmskih kanala obogatiće svoju ponudu lansiranjem novog filmskog kanala CineStar TV 2 HD, koji kreće sa emitovanjem u februaru. Najveće filmofile očekuju pažljivo odabrane filmske poslastice na kanalu za sve uzraste.

CineStar TV 2 HD je filmski kanal za sve generacije, namenjen izbirljivoj filmskoj publici i prilagođen porodičnoj atmosferi. Ovaj kanal će emitovati samo odabrane blokbastere, nominovane i nagrađivane filmove, večne klasike i odabrane serijale i sitkome.

Za najveće fanove filmske umetnosti pripremljene su i ekskluzivne reportaže sa snimanja iz najpoznatijih holivudskih studija, intervjui s vrhunskim glumačkim zvezdama i režiserima, kao i mnoštvo zanimljivih kratkih video isečaka sa snimanja.

- U prvih mesec dana emitovanja novog filmskog kanala CineStar TV 2 HD, gledaoci mogu očekivati veliki broj novijih naslova i kultnih filmova, za svakoga po nešto. Tako će se na rasporedu naći naslovi nagrađeni Oskarom poput humorističke drame I, Tonya (Ja, Tonya) s Margo Robi u glavnoj ulozi, Spilbergov The Post (Doušnik) s fantastičnom Meril Strip i Tomom Henksom, kao i Silver Linings Playbook (U dobru i u zlu) sa Dženifer Lorens i Bredlijem Kuperom. Takođe, gledaoci će imati priliku da pogledaju blokbastere poput adrenalinske akcije Need For Speed, i probrane najatraktivnije naslove kao što su Killing Them Softly (Ubij ih nežno) sa Bredom Pitom i Legend (Legenda) sa Tomom Hardijem - najavljuje Denis Borić, urednik programa CineStar TV Channels.

CineStar TV 2 kanal emitovaće se u HD visokoj rezoluciji uz 5.1 Audio Surround format zvuka.

Dolaskom novog kanala, prvi od pokrenutih CineStar TV kanala, koji već preko deset godina emituje vrhunske filmske hitove, postaje CineStar TV 1.

CineStar TV Channels grupacija filmskih kanala nalazi se na samom vrhu po gledanosti iz godine u godinu. Sa svojih šest žanrovski kanala – CineStar TV 1, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy HD, CineStar TV Comedy&Family HD, CineStar TV Premiere 1 HD i CineStar TV Premiere 2 HD, dostupna je kod gotovo svih operatera u sedam zemalja regije i obuhvata više od četiri miliona domaćinstava.

Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
© 2001 - 2020    Media Expres S.R.L.